Serviciile Mele
Dă click mai jos pentru a citi mai multe despre cum te pot ajuta
Terapie Individuală (online)
Psihoterapia online te ajută să depășești criza și să îți restabilești echilibrul în sănătatea mentală, emoțională și fizică. Schimbările facilitate de consilierea psihologică includ: schimbarea perspectivei, noi moduri de a gândi situațiile, o nouă conștientizare a sentimentelor, capacitatea sporită de a tolera și regla sentimentele, noi acțiuni sau comportamente și noi decizii cu privire la viață.

Terapie De Cuplu

“Suișurile și coborâșurile” obișnuite în relații, cunoscute și sub denumirea de probleme de relație, sunt lipsa de încredere și comunicarea deficitară.

Uneori, suntem capabili să rezolvăm aceste provocări împreună cu partenerul nostru, în funcție de severitatea lor și de propriile noastre abilități de a comunica. Dar, de cele mai multe ori, putem gestiona mai bine aceste probleme cu ajutorul unui terț profesionist, imparțial. Aici intervine terapia de cuplu și face toată diferența.

Terapie De Grup

Grupul de suport este o metodă terapeutică în care mai multe persoane (minim 5, maxim 10) se întâlnesc săptămânal câte două ore, sub îndrumarea unui psihoterapeut sau chiar doi, pentru a discuta anumite probleme, comune tuturor participanților, cum ar fi: depresia, anxietatea, divorțul, dependențele, obezitatea, cancerul, dificultățile interpersonale, violența domestică, violența fizică sexuală, psihologică. Înainte de a începe întâlnirile de grup, fiecare doritor participă la o şedinţă individuală în care sunt identificate nevoile şi aşteptările personale.

Pin It on Pinterest

Skip to content