Sunt Adela Zorilă.
Sunt psihoterapeut și lucrez cu emoțiile oamenilor.
De când mă știu am gravitat în jurul oamenilor. Îmi plăcea să-i văd veseli, mai ales pe mama mea, aveam obiceiul ca, atunci când o simțeam tristă sau îngrijorată, să fac o glumă și să-i aduc zâmbetul pe buze sau să resemnific o întâmplare cu o conotație negativă, într-una pozitivă, pe principiul, pe care evident nu-l știam atunci “Nu e dracul chiar atât de negru!”. Am aflat mai târziu, când am început dezvoltarea personală, că eram “dotată” cu inteligență emoțională. Ți s-a întâmplat vreodată asta? - să crezi că nu e altă cale sau că lucrurile au ajuns într-un asemenea punct încât nu mai ai soluții? Iată că ne asemănăm... și eu am avut momente în care simțeam că nu găsesc calea, cu toate că mereu m-am ghidat după credință că « orice problema are și o soluție » și am continuat să urc pe scara vieții, focusandu-mă pe soluții.
Obiectivul meu este să te ajut să identifici aspectele sau credințele care te-au sabotat până în prezent și te-au făcut să te subestimezi sau să crezi că tu nu poți să obții un echilibru sau o stare de bine. Sunt o persoană care iubește oamenii, natura, animalele, viața, libertatea și de aceea îmi imaginez că și tu ești la fel ca mine, dar simți că ceva te împiedică să fii liber/a și să obții tot ceea ce –ti dorești. De aceea îmi doresc să-mi dai voie să parcurgem împreună drumul către sufletul tău și ceea ce simți că are el nevoie și către aspirațiile lui, nu ale celor din jur, așa cum am fost învățați că "trebuie să corespundem și să ne conformăm pentru a fi iubiți."
Experiența mea de viață m-a învățat în primul rând că, pentru a fi în contact cu mine și a obține o stare de bine și a fi iubit/a/, respectat/a de către ceilalți, este foarte important să înveți să te iubești/respecți mai întâi pe tine. În al doilea rând, am învățat că este necesar să trăiesc în prezent - nu în trecut (acela a fost) și nici în viitor pentru că el încă nu a sosit. În al treilea rând și nu ultimul, am învățat că, pentru a te simți împlinit/a, este nevoie să te cauți pe tine, astfel încât să te pui în valoare prin ceea ce te pasionează și să poți da tot ceea ce ai mai bun în meseria sau activitatea ta.
Cum imi petrec timpul în cabinet
  • Psihoterapie individuală 89% 89%
  • Psihoterapie de cuplu 95% 95%
  • Psihoterapie de grup 85% 85%
Ce spun altii despre mine
Terapia m-a îndumat să îmi schimb percepțiile si să renunț la gândirea limitativă, ajutându-mă să îmi găsesc resursele interioare pentru a reuși în obiectivele mele și a face față încercărilor apărute pe parcursul vieții. Cu ajutorul Adelei am reușit să îmi schimb viziunea asupra lumii exterioare reușind sa privesc frumusețea acesteia. Am învățat cât de importanta este întreaga călătorie nu doar destinația și am reușit să las o parte din bagajul emoțional pe care l-am tras dupa mine. 

Razvan

Pentru mine, terapia împreună cu Adela reprezintă vindecarea încrederii în oameni și în propriul sine. Am construit o relație terapeutică în care timpul este îndeajuns, eu sunt suficientă acum. M-a ajutat să fiu atentă asupra resurselor existente înăuntrul meu și să eliberez strânsoarea relațiilor toxice (atât profesionale cât și personale). Lucrul cu emoțiile pe care uitasem să le prețuiesc este parte din viață și este mereu adus în spațiul terapiei. Recomand cu mare drag atmosfera de încredere, siguranță și răbdare creată de Adela
Elena H.

Recomand din suflet terapia tuturor oamenilor care vor sa descopere experiențe noi, pe sine la un nivel neatins până acum, dar mai ales celor care au trecut prin experiențe triste, nefericite, traumatizante și care simt umbra acelor evenimente și în prezent. Cum fizicul îl tratam și protejăm cu sfatul medicului, și psihicul are nevoie de terapie pentru a-și atinge potentialul maxim. Give it a try!
Georgiana

Pin It on Pinterest

Skip to content